Академия Blood [RPG]
Добре дошъл в нашата академия! Побързай и се регистрирай, за да имаш достъп до всички раздели, форуми и теми!
Академия Blood [RPG]
Добре дошъл в нашата академия! Побързай и се регистрирай, за да имаш достъп до всички раздели, форуми и теми!
Академия Blood [RPG]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Академия Blood [RPG]

Това е РП академия, където ще се опитаме да се пренесем в обстановката на НЕЩО МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ УЧИЛИЩЕ! Вижте правилата!

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Създаване на герой

Go down 
+12
Мими Станфорд
Kushina Makoto
Shiki Senri
Зоя Грейнджър
AkashiyaMoka-Chan
Икто Тсукьоми
Чен Чен Наоми Учиха
Рени Адамс
Ани О'Ре Торрес
Вен Гартен
Иво Рейвън
Ренее Морган
16 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Брой мнения : 499
Местожителство : Академия Blood

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyСъб Фев 12, 2011 5:18 am

За да си създадете герой трябва да попълните тази простичка бланка и да я пуснете в тази тема. АЗ ще ви кажа в коя смяна отивате. (дневна/нощна)

Име:
Години:
Раса: (човек или вампир. ако сте вампир; чистокръвен, аристократ или друго)
Външен вид: (поне 4 реда)
Характер: (поне 3 реда)
История:
Допълнителна информация: (незадължително)
Снимка: (задължително е!)
И пак повтарям, ако приема вашия персонаж сложете снимката на героя си за аватар!
Върнете се в началото Go down
https://bloodhigh.bulgarianforum.net
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyСъб Фев 12, 2011 5:37 am

Попринцип аз съм директор, но също съм длъжна да попълня!

Име: Ренее Морган
Години: 14
Раса: Вампир - Чистокръвен (т.е ниво А)
Външен вид: Когато е в човешката си форма тя е с черна коса и черни очи. Много красиви при това. Когато е във вампирската си форма тя е със сиво-бяла коса и много кърваво - червени очи. Когато е вампир издивява, буквално. По - добре да не се приближават до нея. Притежава надмощна сила - не случайно е директорка на такава голяма академия и се справя с нея вече повече от 30 години.
Характер: Мила с когото трябва, дистантна с който трябва. Не винаги е срамежлива, но в повечето случаи.. Не обича да й казват какво да прави, понеже решава сама живота си и макар, че е толкова невръстна тя е директорка на голямо училище и умее да се справя с това. Обича училището си. Мрази вампири ниво Е. (че то кой ги обича). Държи се различно със всеки човек, според неговия характер. През повечето време е тъжна и депресирана, заради скапания живот, който води. Заради това, че тя няма възможността да обича или чувства.. Никога не е имала. Има огромна празнота в сърцето, която никога никой няма да иска да запълни..
История: Ренее е отгледана още от малка от приемно семейство, но вече живее самостоятелно в академията. Има си всичко. Липсват й единствено приятели, но е сигурна, че ще се намерят луди глави като нея. Преди е била в дневната смяна докато не е разбрала, че е чистокръвен вампир. Мести се в нощната смяна. Година след това тя управлява Академия Блъд.

Допълнително инфо: В човешката си форма може да чете мисли (не, че във вампирската не може) и може да прави заклинание за запечатване. Когато някой я ядоса тя се трансформира във вамп. форма, става супер бърза и непобедима.

Снимка: Трансформирана във вампир
Нормален вид

И пак повтарям, ако приема вашия персонаж сложете снимката на героя си за аватар!

Последната промяна е направена от Ренее Морган на Сря Фев 16, 2011 6:09 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти
Иво Рейвън
Ученик от Дневна смяна
Иво Рейвън

Брой мнения : 38
Местожителство : Лондон

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyСъб Фев 12, 2011 7:40 pm

1.Raven
2.230
3.Човек
4. Висок 1.90 , Рус , със блестящи бели очи! Със кръгло лице! С прав нос! С мускулесто стройно тяло...С зелени дрехи : Качулка , перелина , дълги ръкавици , дълги ботуши, С ембелма на гърдите оцветена в лилаво и синьо.Светещ в бяло колан със магически камък на него.
5.Мъдър , Справедлив , винаги притичващ се на помощ. Умен , може да се каже ,че е най-умният на света.Мистериозен е , обича да се спотайва в сенките.Не знае значението на думата СТРАХ!
6. Мъж, който отишъл на експедиция в Тибет , изпил отвара , която го дарила с безсмъртие и способността да лети и да контролира стихиите, както и богат ум!
7. притежава орел на име Игъл
8.Снимка

Последната промяна е направена от Иво Рейвън на Пон Фев 14, 2011 6:57 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyСъб Фев 12, 2011 7:48 pm

Как така можеш да се превръщаш в орел??? O.O
Иво, аз нямам предвид игра с герои като тези герои, които ги има в WoW, Mu online, Fiesta online и другите онлайн игри, говоря за РПГ ГЕРОИ! Прочете ли правилата?
Вен Гартен
Ученик от Нощна смяна
Вен Гартен

Брой мнения : 59
Местожителство : Blood Academy

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyСъб Фев 12, 2011 7:53 pm

Име:Вен Гартен

Години:16

Раса:вампир/чистокръвен

Външен вид: Аз съм висок около 1.90метра (190см.), Тежа 70 кг. косата ми е черна, права;Очите ми са преливащи се между черно и червено;Във вампирската си форма ставам по висок с 10см. и ми порастват големи прилепови криле;На лявата ми ръка имам голям нож вместо ръка;Облечен съм целия в черно;

Характер: В човешката си форма не съм лош, дори съм мил, грижовен и ослшжлиф,но ако някой ме ядоса превръщам се във вампирската си форма и ставам по бърз, по зъл, по лош, изобщо не мисля какво правя... все едно съм без мозък, и за това няма да има много оцелели ако се превърна в вампир, за това много рядко се превръщам.

История: Вен е от България и е един от малкото вампири там...Той е от голям род вампири.Майка му се казва Клара Гартен, а баща му Луис Гартен.

Допълнителна информация: Мразя вода...Чесън... и тиква...

Снимка:
Създаване на герой 2975344m
Иво Рейвън
Ученик от Дневна смяна
Иво Рейвън

Брой мнения : 38
Местожителство : Лондон

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyСъб Фев 12, 2011 8:04 pm

Ще махна това да се превръщам в орел другото как е ?
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyСъб Фев 12, 2011 10:26 pm

Венци, приет си и сии от нощната смяна Laugh [героя ти е мн яяяяяяяяяяяяяк o.o]
Иво ти си от дневната смяна :]
Вен Гартен
Ученик от Нощна смяна
Вен Гартен

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyСъб Фев 12, 2011 10:33 pm

мерси добре че съм нощна Създаване на герой 1071211947
а в колко часа е нощната
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 12:05 am

Леле Венци благодаря тииии бях забравила Laugh
Сега ще направя тема с разписание.
То няма да са часове, по - точно ще влизаме само през това време да развиваме някакво РП, в смисъл няма учители и такива Създаване на герой 1071211947 Всички сме равни! (макар,че аз съм директорка, също ще влизам в часовете на нощната смяна.. а може по някой път и на дневната)
Ани О'Ре Торрес
Ученик от Нощна смяна
Ани О'Ре Торрес

Брой мнения : 605
Местожителство : Дворецът на О'Ре Торрес

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 12:59 am

Име: Ани О'Ре Торрес

Години: 14

Раса: Наполовина човек наполовина вампир /затова са ми такива ушите/.

Външен вид: Дълга светло-лилава коса, лилаво-сини очи, малък нос, тънки устни, мил поглед. Ушите ми са остри /в резултат на родителите ми/, много слаба, средно висока, обличам се най-често в светли и ярки тонове, обичам да връзвам косата си на кок, на плитки, на опашки, или просто да е пусната свободно. Нося също и дънки,къси панталони, поли... Обожавам шалове, шапки и вратовръзки.
Необикновеното при мен е, че за няколко дни мога да променя цвета на косата и очите си, но това се случва много рядко.

Характер: Мила, добродушна, обичам животните, сприятелявам се лесно. Много се забавлявам и почти никога не скучая.
Друг е въпросът, че ако някой /който и да е/ ме обиди или засегне някой мой приятел, аз се впускам в борба на живот и смърт.
Грижовна съм, често искам съвети, но рядко се вслушвам в тях. Много се дразня от хората, които се опитват да направляват живота ми.

История: Родена съм от майка-вампир и баща-човек. Въпреки, че семейството на майка ми е от вампири, баща ми също има вампирска връзка-моят дядо /неговия баща/ също е вампир.
Заедно с родителите ми живеем в крласив и просторен дворец от XІX

Снимки:

Това е истинският ми вид:
Създаване на герой 2976638e

А това е промененият ми вид:
Създаване на герой 2984634A

П.П. Надявам се, че няма проблем за това с вида ми. Създаване на герой 42599183

Последната промяна е направена от Ани О'Ре Торрес на Вто Фев 15, 2011 12:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
Рени Адамс
Ученик от Дневна смяна
Рени Адамс

Брой мнения : 11

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 1:06 am

Име: Рени Адамс
Години: 16
Раса: чистокръвен вампир
Външен вид: Дълга сива коса.Често е с диадема в косата(или панделка), косата и не е много обемиста. Гримирана винаги в черно, с черни очи и тънки вежди. Много тънки устни, които рядко са усмихнати, нормална фигура и средно голям бюст. Няма определен стил, но най- често е облечена в дънки и тениска (потник).
Характер: Леко свита, на моменти много весела. Когато има да върши нещо го докарва до края с много внимание, съсредоточеност и ентусиазъм. Не говори много, често е депресирана за каквото и да било. Много лесно ранима и много трудно обидчива. Не се влияе от мнението на околните.
История: Родена в Канада (1994 г.), през 1998 се мести в Детройт. Майка и умира когато тя е на 5 (1999) оттогава семейството и се справя трудно и са зле с парите.Имат много проблеми. Въпреки всичко, тя е уважавана в училище и не я съжаляват. След като през 2001 баща и почива от рак, тя е отглеждана от баба си, която много се е грижела за нея. Тя си намира приятел когато е на 13 и на 14 се мести в неговия дом. Тя си намира работа и с заплатата тя помага на баба си и на самата себе си. Тя и приятеля и Том се разделят 3 месеца след като тя е разбира че нейната най-добра приятелка има тумор в мозъка и не може да се излекува. Тя е много депресирана и година след като най-добрата и приятелка Зина умира, тя се опитва да се самоубие в тоалетната на училището, но съучениците и я виждат и я спират.
Допълнителна информация:
Снимка: цък
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 1:10 am

Ани О'Ре Торрес - Нощна смяна
Рени Адамс - Дневна смяна
Чен Чен Наоми Учиха
Ученик от Нощна смяна
Чен Чен Наоми Учиха

Брой мнения : 265
Местожителство : Сакура,Япония

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 1:53 am

1.Чен Чен Наоми Учиха
2.16
3.Чистокръвен вампир аристократ от древният род Учиха.
4.Дълга черна бляскава коса,красиви елени изумрудени очи,винаги с черна очна линия.Има татуировка на дясната си ръка във формата на дракон.Висока съм 170 см.Когато съм вампир имам добавка драконов жезъл.
5.Лесно раздразнима, но иначе съм мила и добра.Много съм услужлива.Трудно победима съм в битка.С няколко думи аз съм член от един от най-силните родове във вампирската история.
6.Историята на целият вампирски род Учиха идва от град Сакура,Япония.Майка ми се казва Хей Лин Наоми Учиха, а баща ми Янос Лин Наоми Учиха.
7.Когато съм във вампирска форма очите ми са много опасни!Мога да хипнотизирам с тях.И също когато съм в човешка форма мога да си изкарам крила.

Човешката ми форма:
Създаване на герой 2976954V

Вампирската ми форма:
Създаване на герой 2976966M
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 1:58 am

Зари ти си в нощната смяна!
Смени аватара и името си според героя ^^
Чен Чен Наоми Учиха
Ученик от Нощна смяна
Чен Чен Наоми Учиха

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 2:02 am

Смених си името ама аватара не чаткам защо!
Вен Гартен
Ученик от Нощна смяна
Вен Гартен

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 2:11 am

Вен Гартен написа:
Име:Вен Гартен

Години:16

Раса:вампир/чистокръвен

Външен вид: Аз съм висок около 1.90метра (190см.), Тежа 70 кг. косата ми е черна, права;Очите ми са преливащи се между черно и червено;Във вампирската си форма ставам по висок с 10см. и ми порастват големи прилепови криле;На лявата ми ръка имам голям нож вместо ръка;Облечен съм целия в черно;

Характер: В човешката си форма не съм лош, дори съм мил, грижовен и ослшжлиф,но ако някой ме ядоса превръщам се във вампирската си форма и ставам по бърз, по зъл, по лош, изобщо не мисля какво правя... все едно съм без мозък, и за това няма да има много оцелели ако се превърна в вампир, за това много рядко се превръщам.

История: Вен е от България и е един от малкото вампири там...Той е от голям род вампири.Майка му се казва Клара Гартен, а баща му Луис Гартен.

Допълнителна информация: Мразя вода...Чесън... и тиква...

Снимка:

Човешката ми форма:

Създаване на герой 2977036l

Вампирската ми форма

Създаване на герой 2975344m
Ани О'Ре Торрес
Ученик от Нощна смяна
Ани О'Ре Торрес

Брой мнения : 605
Местожителство : Дворецът на О'Ре Торрес

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 2:11 am

УаУ, Вен, първата снимка е ВЪРХОВНА!
Вен Гартен
Ученик от Нощна смяна
Вен Гартен

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 2:13 am

мс Ани

Извинявам се на Вики че го написах 2-ри път но го написах заради 2-рата снимка
Чен Чен Наоми Учиха
Ученик от Нощна смяна
Чен Чен Наоми Учиха

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 2:14 am

Хубав си!Създаване на герой 42599183
Вен Гартен
Ученик от Нощна смяна
Вен Гартен

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 2:16 am

мс Заре
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 2:18 am

Няма нищо естествено xD
И двете снимки са направо трепач Създаване на герой 984495496 Обожавам аниме момчета xDDDD
Вен Гартен
Ученик от Нощна смяна
Вен Гартен

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 2:19 am

Радвам се че ти харесват Създаване на герой 1071211947
Икто Тсукьоми
Ученик от Нощна смяна
Икто Тсукьоми

Брой мнения : 304

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 5:55 am

Име: Тсукьоми Икто (Икто)
Години: 15
Раса: Вампир; аристократ
Външен вид: Тъмно - синя лъскава коса, тъмно - сини бистри очи. Обикновено свикнал да ходи с черна униформа. Няма по - специфичен начин на носене.
Характер: Обича да се закача с момичетата. Щом си набележе едно няма оттърване от нея. Постоянно се вмъква в стаята й, когато е навън той все изскача от някъде. Иначе ако го опознаеш е мил с момичетата, с момчетата не чак толкова, особено с тези, които се опитват да го пренебрегват и да му взимат жертвите (и момичетата ест!)
История: Икто е израстнал бягайки от вкъщи и от "семейството", което всъщност не дава нищо за него. Свикнал е да бъде отхвърлян и вече не му прави особено впечатление. Бори се за това, което желае още от малък и до сега не се е отказвал.
Снимка: като човек
като вампир
Ренее Морган
Администратори
Администратори
Ренее Морган

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 5:57 am

ААААААААА ИКТО! ПРИЕТ ПИЕТ ПРИЕТ ПРИЕТ ПРИЕТ! O.O Нощна смяна! ! ! ! ! !

С кой искаш в стая, с Чен Чен Наоми Учиха или с Ренее Морган ;мен;
Икто Тсукьоми
Ученик от Нощна смяна
Икто Тсукьоми

Брой мнения : 304

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой EmptyНед Фев 13, 2011 6:17 am

Бих искал с Чен Чен Създаване на герой 42599183
Sponsored content

Създаване на герой Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на герой   Създаване на герой Empty

Създаване на герой
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Академия Blood [RPG] :: Начало :: Герои-
Идете на: