| Създаване на герой | |
|
+12Мими Станфорд Kushina Makoto Shiki Senri Зоя Грейнджър AkashiyaMoka-Chan Икто Тсукьоми Чен Чен Наоми Учиха Рени Адамс Ани О'Ре Торрес Вен Гартен Иво Рейвън Ренее Морган 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Ренее Морган Администратори
Брой мнения : 499 Join date : 12.02.2011 Age : 27 Местожителство : Академия Blood
| Заглавие: Създаване на герой Съб Фев 12, 2011 5:18 am | |
| За да си създадете герой трябва да попълните тази простичка бланка и да я пуснете в тази тема. АЗ ще ви кажа в коя смяна отивате. (дневна/нощна)
Име: Години: Раса: (човек или вампир. ако сте вампир; чистокръвен, аристократ или друго) Външен вид: (поне 4 реда) Характер: (поне 3 реда) История: Допълнителна информация: (незадължително) Снимка: (задължително е!) И пак повтарям, ако приема вашия персонаж сложете снимката на героя си за аватар! | |
|
| |
Брой мнения : 499 Join date : 12.02.2011 Age : 27 Местожителство : Академия Blood
| Заглавие: Re: Създаване на герой Съб Фев 12, 2011 5:37 am | |
| Попринцип аз съм директор, но също съм длъжна да попълня!
Име: Ренее Морган Години: 14 Раса: Вампир - Чистокръвен (т.е ниво А) Външен вид: Когато е в човешката си форма тя е с черна коса и черни очи. Много красиви при това. Когато е във вампирската си форма тя е със сиво-бяла коса и много кърваво - червени очи. Когато е вампир издивява, буквално. По - добре да не се приближават до нея. Притежава надмощна сила - не случайно е директорка на такава голяма академия и се справя с нея вече повече от 30 години. Характер: Мила с когото трябва, дистантна с който трябва. Не винаги е срамежлива, но в повечето случаи.. Не обича да й казват какво да прави, понеже решава сама живота си и макар, че е толкова невръстна тя е директорка на голямо училище и умее да се справя с това. Обича училището си. Мрази вампири ниво Е. (че то кой ги обича). Държи се различно със всеки човек, според неговия характер. През повечето време е тъжна и депресирана, заради скапания живот, който води. Заради това, че тя няма възможността да обича или чувства.. Никога не е имала. Има огромна празнота в сърцето, която никога никой няма да иска да запълни.. История: Ренее е отгледана още от малка от приемно семейство, но вече живее самостоятелно в академията. Има си всичко. Липсват й единствено приятели, но е сигурна, че ще се намерят луди глави като нея. Преди е била в дневната смяна докато не е разбрала, че е чистокръвен вампир. Мести се в нощната смяна. Година след това тя управлява Академия Блъд.
Допълнително инфо: В човешката си форма може да чете мисли (не, че във вампирската не може) и може да прави заклинание за запечатване. Когато някой я ядоса тя се трансформира във вамп. форма, става супер бърза и непобедима.
Снимка: Трансформирана във вампир Нормален вид
И пак повтарям, ако приема вашия персонаж сложете снимката на героя си за аватар!
Последната промяна е направена от Ренее Морган на Сря Фев 16, 2011 6:09 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти | |
|
| |
Иво Рейвън Ученик от Дневна смяна
Брой мнения : 38 Join date : 12.02.2011 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Re: Създаване на герой Съб Фев 12, 2011 7:40 pm | |
| 1.Raven 2.230 3.Човек 4. Висок 1.90 , Рус , със блестящи бели очи! Със кръгло лице! С прав нос! С мускулесто стройно тяло...С зелени дрехи : Качулка , перелина , дълги ръкавици , дълги ботуши, С ембелма на гърдите оцветена в лилаво и синьо.Светещ в бяло колан със магически камък на него. 5.Мъдър , Справедлив , винаги притичващ се на помощ. Умен , може да се каже ,че е най-умният на света.Мистериозен е , обича да се спотайва в сенките.Не знае значението на думата СТРАХ! 6. Мъж, който отишъл на експедиция в Тибет , изпил отвара , която го дарила с безсмъртие и способността да лети и да контролира стихиите, както и богат ум! 7. притежава орел на име Игъл 8. Снимка
Последната промяна е направена от Иво Рейвън на Пон Фев 14, 2011 6:57 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Съб Фев 12, 2011 7:48 pm | |
| Как така можеш да се превръщаш в орел??? O.O Иво, аз нямам предвид игра с герои като тези герои, които ги има в WoW, Mu online, Fiesta online и другите онлайн игри, говоря за РПГ ГЕРОИ! Прочете ли правилата? | |
|
| |
Вен Гартен Ученик от Нощна смяна
Брой мнения : 59 Join date : 12.02.2011 Age : 30 Местожителство : Blood Academy
| Заглавие: Re: Създаване на герой Съб Фев 12, 2011 7:53 pm | |
| Име:Вен Гартен Години:16 Раса:вампир/чистокръвен Външен вид: Аз съм висок около 1.90метра (190см.), Тежа 70 кг. косата ми е черна, права;Очите ми са преливащи се между черно и червено;Във вампирската си форма ставам по висок с 10см. и ми порастват големи прилепови криле;На лявата ми ръка имам голям нож вместо ръка;Облечен съм целия в черно; Характер: В човешката си форма не съм лош, дори съм мил, грижовен и ослшжлиф,но ако някой ме ядоса превръщам се във вампирската си форма и ставам по бърз, по зъл, по лош, изобщо не мисля какво правя... все едно съм без мозък, и за това няма да има много оцелели ако се превърна в вампир, за това много рядко се превръщам. История: Вен е от България и е един от малкото вампири там...Той е от голям род вампири.Майка му се казва Клара Гартен, а баща му Луис Гартен. Допълнителна информация: Мразя вода...Чесън... и тиква... Снимка: | |
|
| |
Иво Рейвън Ученик от Дневна смяна
Брой мнения : 38 Join date : 12.02.2011 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Re: Създаване на герой Съб Фев 12, 2011 8:04 pm | |
| Ще махна това да се превръщам в орел другото как е ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Съб Фев 12, 2011 10:26 pm | |
| Венци, приет си и сии от нощната смяна [героя ти е мн яяяяяяяяяяяяяк o.o] Иво ти си от дневната смяна :] | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 12:05 am | |
| Леле Венци благодаря тииии бях забравила Сега ще направя тема с разписание. То няма да са часове, по - точно ще влизаме само през това време да развиваме някакво РП, в смисъл няма учители и такива Всички сме равни! (макар,че аз съм директорка, също ще влизам в часовете на нощната смяна.. а може по някой път и на дневната) | |
|
| |
Ани О'Ре Торрес Ученик от Нощна смяна
Брой мнения : 605 Join date : 13.02.2011 Age : 28 Местожителство : Дворецът на О'Ре Торрес
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 12:59 am | |
| Име: Ани О'Ре Торрес Години: 14 Раса: Наполовина човек наполовина вампир /затова са ми такива ушите/. Външен вид: Дълга светло-лилава коса, лилаво-сини очи, малък нос, тънки устни, мил поглед. Ушите ми са остри /в резултат на родителите ми/, много слаба, средно висока, обличам се най-често в светли и ярки тонове, обичам да връзвам косата си на кок, на плитки, на опашки, или просто да е пусната свободно. Нося също и дънки,къси панталони, поли... Обожавам шалове, шапки и вратовръзки. Необикновеното при мен е, че за няколко дни мога да променя цвета на косата и очите си, но това се случва много рядко. Характер: Мила, добродушна, обичам животните, сприятелявам се лесно. Много се забавлявам и почти никога не скучая. Друг е въпросът, че ако някой /който и да е/ ме обиди или засегне някой мой приятел, аз се впускам в борба на живот и смърт. Грижовна съм, често искам съвети, но рядко се вслушвам в тях. Много се дразня от хората, които се опитват да направляват живота ми. История: Родена съм от майка-вампир и баща-човек. Въпреки, че семейството на майка ми е от вампири, баща ми също има вампирска връзка-моят дядо /неговия баща/ също е вампир. Заедно с родителите ми живеем в крласив и просторен дворец от XІX Снимки: Това е истинският ми вид: А това е промененият ми вид: П.П. Надявам се, че няма проблем за това с вида ми.
Последната промяна е направена от Ани О'Ре Торрес на Вто Фев 15, 2011 12:20 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Рени Адамс Ученик от Дневна смяна
Брой мнения : 11 Join date : 13.02.2011
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 1:06 am | |
| Име: Рени Адамс Години: 16 Раса: чистокръвен вампир Външен вид: Дълга сива коса.Често е с диадема в косата(или панделка), косата и не е много обемиста. Гримирана винаги в черно, с черни очи и тънки вежди. Много тънки устни, които рядко са усмихнати, нормална фигура и средно голям бюст. Няма определен стил, но най- често е облечена в дънки и тениска (потник). Характер: Леко свита, на моменти много весела. Когато има да върши нещо го докарва до края с много внимание, съсредоточеност и ентусиазъм. Не говори много, често е депресирана за каквото и да било. Много лесно ранима и много трудно обидчива. Не се влияе от мнението на околните. История: Родена в Канада (1994 г.), през 1998 се мести в Детройт. Майка и умира когато тя е на 5 (1999) оттогава семейството и се справя трудно и са зле с парите.Имат много проблеми. Въпреки всичко, тя е уважавана в училище и не я съжаляват. След като през 2001 баща и почива от рак, тя е отглеждана от баба си, която много се е грижела за нея. Тя си намира приятел когато е на 13 и на 14 се мести в неговия дом. Тя си намира работа и с заплатата тя помага на баба си и на самата себе си. Тя и приятеля и Том се разделят 3 месеца след като тя е разбира че нейната най-добра приятелка има тумор в мозъка и не може да се излекува. Тя е много депресирана и година след като най-добрата и приятелка Зина умира, тя се опитва да се самоубие в тоалетната на училището, но съучениците и я виждат и я спират. Допълнителна информация: Снимка: цък | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 1:10 am | |
| Ани О'Ре Торрес - Нощна смяна Рени Адамс - Дневна смяна | |
|
| |
Чен Чен Наоми Учиха Ученик от Нощна смяна
Брой мнения : 265 Join date : 13.02.2011 Местожителство : Сакура,Япония
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 1:53 am | |
| 1.Чен Чен Наоми Учиха 2.16 3.Чистокръвен вампир аристократ от древният род Учиха. 4.Дълга черна бляскава коса,красиви елени изумрудени очи,винаги с черна очна линия.Има татуировка на дясната си ръка във формата на дракон.Висока съм 170 см.Когато съм вампир имам добавка драконов жезъл. 5.Лесно раздразнима, но иначе съм мила и добра.Много съм услужлива.Трудно победима съм в битка.С няколко думи аз съм член от един от най-силните родове във вампирската история. 6.Историята на целият вампирски род Учиха идва от град Сакура,Япония.Майка ми се казва Хей Лин Наоми Учиха, а баща ми Янос Лин Наоми Учиха. 7.Когато съм във вампирска форма очите ми са много опасни!Мога да хипнотизирам с тях.И също когато съм в човешка форма мога да си изкарам крила. Човешката ми форма: Вампирската ми форма: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 1:58 am | |
| Зари ти си в нощната смяна! Смени аватара и името си според героя ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 2:02 am | |
| Смених си името ама аватара не чаткам защо! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 2:11 am | |
| - Вен Гартен написа:
- Име:Вен Гартен
Години:16
Раса:вампир/чистокръвен
Външен вид: Аз съм висок около 1.90метра (190см.), Тежа 70 кг. косата ми е черна, права;Очите ми са преливащи се между черно и червено;Във вампирската си форма ставам по висок с 10см. и ми порастват големи прилепови криле;На лявата ми ръка имам голям нож вместо ръка;Облечен съм целия в черно;
Характер: В човешката си форма не съм лош, дори съм мил, грижовен и ослшжлиф,но ако някой ме ядоса превръщам се във вампирската си форма и ставам по бърз, по зъл, по лош, изобщо не мисля какво правя... все едно съм без мозък, и за това няма да има много оцелели ако се превърна в вампир, за това много рядко се превръщам.
История: Вен е от България и е един от малкото вампири там...Той е от голям род вампири.Майка му се казва Клара Гартен, а баща му Луис Гартен.
Допълнителна информация: Мразя вода...Чесън... и тиква...
Снимка:
Човешката ми форма:
Вампирската ми форма
| |
|
| |
Ани О'Ре Торрес Ученик от Нощна смяна
Брой мнения : 605 Join date : 13.02.2011 Age : 28 Местожителство : Дворецът на О'Ре Торрес
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 2:11 am | |
| УаУ, Вен, първата снимка е ВЪРХОВНА! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 2:13 am | |
| мс Ани
Извинявам се на Вики че го написах 2-ри път но го написах заради 2-рата снимка | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 2:14 am | |
| Хубав си! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 2:16 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 2:19 am | |
| Радвам се че ти харесват | |
|
| |
Икто Тсукьоми Ученик от Нощна смяна
Брой мнения : 304 Join date : 13.02.2011 Age : 27 Местожителство : Blood Academy
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 5:55 am | |
| Име: Тсукьоми Икто (Икто) Години: 15 Раса: Вампир; аристократ Външен вид: Тъмно - синя лъскава коса, тъмно - сини бистри очи. Обикновено свикнал да ходи с черна униформа. Няма по - специфичен начин на носене. Характер: Обича да се закача с момичетата. Щом си набележе едно няма оттърване от нея. Постоянно се вмъква в стаята й, когато е навън той все изскача от някъде. Иначе ако го опознаеш е мил с момичетата, с момчетата не чак толкова, особено с тези, които се опитват да го пренебрегват и да му взимат жертвите (и момичетата ест!) История: Икто е израстнал бягайки от вкъщи и от "семейството", което всъщност не дава нищо за него. Свикнал е да бъде отхвърлян и вече не му прави особено впечатление. Бори се за това, което желае още от малък и до сега не се е отказвал. Снимка: като човек като вампир | |
|
| |
| Заглавие: Re: Създаване на герой Нед Фев 13, 2011 5:57 am | |
| ААААААААА ИКТО! ПРИЕТ ПИЕТ ПРИЕТ ПРИЕТ ПРИЕТ! O.O Нощна смяна! ! ! ! ! !
С кой искаш в стая, с Чен Чен Наоми Учиха или с Ренее Морган ;мен; | |
|
| |
Икто Тсукьоми Ученик от Нощна смяна
Брой мнения : 304 Join date : 13.02.2011 Age : 27 Местожителство : Blood Academy
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Създаване на герой | |
| |
|
| |
| Създаване на герой | |
|